DRAMA OCH DOKUMENTÄRER FÖR ALLA FORMAT,
FRÅN IDÉ TILL MANUS OCH PRODUKTION.
Havanna Produktion uppstod i och med arbetet med kortfilmen Festival Of The Midnight Sun som skapades av Björn Rallare, Niklas Mertel Ekelund och Peder Carlsson. Under Havannas tak samlar vi allt från kortfilmer till serier eller nya format för nya medier, från idé till färdig produktion. Drama och dokumentärer i olika stadier av utveckling, inte sällan med manus författade av Björn.

Björn Rallare
Manusförfattare, filmare och grafiker. Har tidigare bland annat även drivit skivbolag och management för band. Driver egen byrå sedan 2004 där allt från copy till original eller film i olika former ingår med kunder som Norstedts, Holmen Paper, Relapse Records, Carlings, Stadium, JC, och Backyard Babies.

Niklas Mertel Ekelund
Kreatör, skribent och utvecklare. Har arbetat med både produktion och marknadsföring på SVT och olika filmbolag. Sedermera verksam som rådgivare och byråledare inom reklam och kommunikation. De senaste åren har han arbetat med strategifrågor, digitalisering och affärsutveckling i en rad olika branscher, liksom som creative director.

Peder Carlsson
Fotograf, klippare och filmare. Har jobbat för bland annat Nikon där han utvecklade I AM-konceptet, han har filmat otaliga reklamproduktioner och musikvideos. Han är även trummis och grundare av bandet Backyard Babies sedan 1987.